NÉHÁNY JÓ TANÁCS


A költöztetés egy összetett komplex feladat.

Mielőtt neki kezdesz a csomagolásnak, gondold végig, hogy mire van és mire nincs szükséged. Remek alkalom arra, hogy a nem használt, megunt holmiktól megszabadulj. Erre számos lehetőség van. Ha még használható az adott tárgy és egy barátodnak sem kell (és te is elfogadnád!) - ajánld fel valamelyik segélyszervezetnek. Szívesen segítünk ebben!

Ha túl vagy a szortírozáson döntsd el, hogy milyen szolgáltatást szeretnél. A legjobb, ha felkeresel bennünket és elmondod az elképzelésedet és mi összeállítunk neked egy csomagot, mely tartalmazni fogja mindazt, amit vársz tőlünk. Ne halogasd sokáig, időben, a költözés előtt 2-3 héttel korábban érdeklődj.
Ha nincs elképzelésed vagy nem költöztél még, csapatunk részletes tájékoztatást ad a lehetőségekről, árainkról valamint a teendőkről, tudnivalókról. Kérhetsz felmérést is. Ilyenkor ellátogat hozzád egy munkatársunk és megnézi, hogy mit szeretnél elköltöztetni. A felmérés alakalmával egyeztetni tudjátok a költöztetés részleteit.

Nemzetközi vagy tengerentúli költözés esetén így van idő a kényesebb vagy különösebben értékes tárgyak esetén speciális faládák elkészítésére, a behajtási, kiviteli engedélyek beszerzésére, vámkezeléshez kapcsolatos előkészületekre.

A költözés előtti napokban:

Helyfoglalás alapesetben a te feladataid közé tartozik.
Általában 2 – 3 esetleg 4 személyautónyi hely elegendő, függően a szállító eszköz méretétől.
Lifthasználat - ha van a házban lift, tisztázd le a gondnokkal, vagy az erre illetékes személlyel a használatát.
Amennyiben nem a Moving Service végezi a csomagolást, kérjük, pakolj, ki a szekrényekből mivel azokat csak üres állapotban tudjuk szállítani. A dobozokat, zsákokat kérjük, zárd - ragaszd le és azok tartalmát röviden tüntesd fel a csomag tetején.

A költözés napján:

A te feladatod a parkoló hely, a csúszásmentes közlekedők biztosítása.
A költözés megkezdése előtt kérjük, tedd el értékeidet. (kulcsot, pénztárcát, stb.)
Az esetlegesen sérült vagy különleges figyelmet igénylő bútorokról kérjük, hogy tájékoztasd a munkavezetőt, hogy annak megfelelően tudjunk vigyázni a bútor épségére.
Ennek elmulasztása esetén az ebből adódó sérülésekért felelősséget nem tudunk vállalni.
A bútorokhoz tartozó kulcsokat biztosítsd, hogy a polcokat ki tudjuk venni és a biztonságos szállításhoz elő tudjuk készíteni.

Ha te csomagoltál, kérjük, tüntesd fel a dobozok beltartalmát a doboz tetején, hogy megfelelően tudjuk a teherautón elhelyezni azokat.

Költözés végén mindig ellenőrizd a dobozok, bútorok sértetlenségét, valamint győződj meg, hogy a teherautó üresen hagyja el a címet.

A fenti tanácsok megfogadásával időt és pénzt takaríthatsz meg!

Nekünk is tetszett!

„Öt éves raktározás alatt problémánk nem volt! Mindig időben érkeztek! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

R.Sz. 2019.09.14.”

 

„Teljesen meg voltam elégedve a szolgáltatásokkal, amelyet véletlenül – habár pont elsőre – találtam az interneten! Minden gördülékenyen, barátságosan és pénztárcát kímélően ment a segítőkész csapat segítségével! Köszönöm, A.Gy. 2019.07.12.”

 

„Köszönöm a szakszerű tárolást és épségben megőrzést! Ismerőseimnek is ajánlani fogom a ZedStore-t!"

N.P. 2019.06.28.

 

„A szolgáltatással maximálisan meg vagyok elégedve, mindig rengeteg türelmet, segítséget kaptam – amire szükségem volt!

Köszönöm, N.K.2019.06.11.”

 

„Szeretném megköszönni, kedvességét, rugalmasságát! 10-es skálán én a maximális pontot adom Önnek/Önöknek. A tárolással és az Önök által nyújtott szolgáltatással:maximálisan meg voltam elégedve.
További sok sikert kívánok!

Köszönettel: 

F.M.2019.06.13.

„Első osztályú, rugalmas, profi szolgáltatás. Köszönöm szépen!” V.I.

 „Nagyon köszönöm a biztonságos és körültekintő tárolást. A szakszerű szállítást!” F.É.

 "Kedves Edina!
Köszönjük szépen a gyors és törésmentes szállítást, valamint azt, hogy a holminkat megőrizte nekünk.Itt egy pár sor, amit felrakhat a facebookjára: "A költöztetők gyorsan, ügyesen és vigyázva dobozolják össze a holmikat. A kiszállás gyors, rugalmas, és nagyon kényelmes. Lakásfelújítás folyamán az ingóságok tárolásának kitűnő, és meglehetősen olcsó megoldását nyújtja a Storage Solution Kft. Ezúton is köszönjük a szolgáltatásukat!
Köszönettel: Dr. L. D."

"Kedves Edina! Köszönöm segítségüket, mindennel meg voltam elégedve – a szállító partnerrel is maximálisan. Másoknak is fogom ajánlani Önöket.
Üdvözlettel: B. E."

„Gyorsan és készségesen dolgoznak. Ők is azon vannak,hogy minél hatékonyabb legyen a munka. Csak ajánlani tudom Őket!”

Zs.Gy.
"Mostantól kezdve én MINDIG a Storage Solution szolgáltatását fogom hasznáIni. És csak ezt fogom ajánlani abarátaimnak, ismerőseimnek! Mert ilyen szimpatikus hozzáállás, rugaImasság, nyitottság, szakértelem éskedvességet ritkán tapasztalok... Hétvégén reggel kilencre beszéltünk meg találkozót, Szigetszentmiklosrol jött avárt személy, és igen pontosan érkezett meg. Köszönöm hogy megisrnerhettelek egy kicsit..., nagyon jót beszélgettünk! Ez a hozzáállás sok cégnél hiányzik: Érdek nélküli cselekedet!
Kívánok sok sikert és nagy fejlődést a továbbiakban:
L. S., területi vezetõ,
Magyar Pénzügyi Közvetítő Zrt."

"Minden rendben volt és van, még a kipakolásban vagyok, ezért nem jelentkeztem eddig... :) Köszönöm a munkáját, meg voltam elégedve a minőségi szolgáltatásukkal. Minden jót kívánok Önnek es további sok sikert!
Udvozlettel: L. Zs."

"Maximálisan elégedett voltam a szolgáltatással. Kedves, szolgálatkész, segítő tulajdonos. Biztosan ajánlani fogom az ismerőseimnek is.
B. Cs., Budapest"

"Még egyszer szeretnénk köszönetet mondani: Nagyon meg voltunk elegédve a szolgaltatással. Kedves, rugalmas hozzaállásával megkönnyítette a költöztetés nehézsegeit. Mindenkinek bizalommal tudjuk ajánlani Önöket!
Z. A.,
K. Á."

"Köszönöm, hogy tisztázta az elkallódott utalást. A szolgáltatással teljesen elégedett vagyok, a költöztetők is igazi profik: semmim nem tűnt el, nem találtam sérülést a bútorokon.
Üdvözlettel, B. B."

 

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.