Gyors ajánlat kérés

Töltsd ki ezt a néhány adatot, hogy a lehető leggyorsabban meg tudjuk adni a segítséget, amire szükséged van!


captcha
Powered by BreezingForms

Nekünk is tetszett!

„Öt éves raktározás alatt problémánk nem volt! Mindig időben érkeztek! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

R.Sz. 2019.09.14.”

 

„Teljesen meg voltam elégedve a szolgáltatásokkal, amelyet véletlenül – habár pont elsőre – találtam az interneten! Minden gördülékenyen, barátságosan és pénztárcát kímélően ment a segítőkész csapat segítségével! Köszönöm, A.Gy. 2019.07.12.”

 

„Köszönöm a szakszerű tárolást és épségben megőrzést! Ismerőseimnek is ajánlani fogom a ZedStore-t!"

N.P. 2019.06.28.

 

„A szolgáltatással maximálisan meg vagyok elégedve, mindig rengeteg türelmet, segítséget kaptam – amire szükségem volt!

Köszönöm, N.K.2019.06.11.”

 

„Szeretném megköszönni, kedvességét, rugalmasságát! 10-es skálán én a maximális pontot adom Önnek/Önöknek. A tárolással és az Önök által nyújtott szolgáltatással:maximálisan meg voltam elégedve.
További sok sikert kívánok!

Köszönettel: 

F.M.2019.06.13.

„Első osztályú, rugalmas, profi szolgáltatás. Köszönöm szépen!” V.I.

 „Nagyon köszönöm a biztonságos és körültekintő tárolást. A szakszerű szállítást!” F.É.

 "Kedves Edina!
Köszönjük szépen a gyors és törésmentes szállítást, valamint azt, hogy a holminkat megőrizte nekünk.Itt egy pár sor, amit felrakhat a facebookjára: "A költöztetők gyorsan, ügyesen és vigyázva dobozolják össze a holmikat. A kiszállás gyors, rugalmas, és nagyon kényelmes. Lakásfelújítás folyamán az ingóságok tárolásának kitűnő, és meglehetősen olcsó megoldását nyújtja a Storage Solution Kft. Ezúton is köszönjük a szolgáltatásukat!
Köszönettel: Dr. L. D."

"Kedves Edina! Köszönöm segítségüket, mindennel meg voltam elégedve – a szállító partnerrel is maximálisan. Másoknak is fogom ajánlani Önöket.
Üdvözlettel: B. E."

„Gyorsan és készségesen dolgoznak. Ők is azon vannak,hogy minél hatékonyabb legyen a munka. Csak ajánlani tudom Őket!”

Zs.Gy.
"Mostantól kezdve én MINDIG a Storage Solution szolgáltatását fogom hasznáIni. És csak ezt fogom ajánlani abarátaimnak, ismerőseimnek! Mert ilyen szimpatikus hozzáállás, rugaImasság, nyitottság, szakértelem éskedvességet ritkán tapasztalok... Hétvégén reggel kilencre beszéltünk meg találkozót, Szigetszentmiklosrol jött avárt személy, és igen pontosan érkezett meg. Köszönöm hogy megisrnerhettelek egy kicsit..., nagyon jót beszélgettünk! Ez a hozzáállás sok cégnél hiányzik: Érdek nélküli cselekedet!
Kívánok sok sikert és nagy fejlődést a továbbiakban:
L. S., területi vezetõ,
Magyar Pénzügyi Közvetítő Zrt."

"Minden rendben volt és van, még a kipakolásban vagyok, ezért nem jelentkeztem eddig... :) Köszönöm a munkáját, meg voltam elégedve a minőségi szolgáltatásukkal. Minden jót kívánok Önnek es további sok sikert!
Udvozlettel: L. Zs."

"Maximálisan elégedett voltam a szolgáltatással. Kedves, szolgálatkész, segítő tulajdonos. Biztosan ajánlani fogom az ismerőseimnek is.
B. Cs., Budapest"

"Még egyszer szeretnénk köszönetet mondani: Nagyon meg voltunk elegédve a szolgaltatással. Kedves, rugalmas hozzaállásával megkönnyítette a költöztetés nehézsegeit. Mindenkinek bizalommal tudjuk ajánlani Önöket!
Z. A.,
K. Á."

"Köszönöm, hogy tisztázta az elkallódott utalást. A szolgáltatással teljesen elégedett vagyok, a költöztetők is igazi profik: semmim nem tűnt el, nem találtam sérülést a bútorokon.
Üdvözlettel, B. B."

 

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.